Robinson 2009

Ja. Om vi först bortser från att jag under premiären av Robinson omgavs av ett gäng killar, som helt tydligt inte sitter på förmågan att hålla käften när situationen kräver, vilket resulterade i att jag, som till och med har varit pirrig i magen av spänning inför den nya säsongen av Robinson, inte uppfattade mer än att själva "Robinsonstranden" bestod av ett lerhål, så måste jag nog tyvärr säga att jag är besviken.

Eller jag vet inte. Inget har ju riktigt hunnit komma igång än, liksom. 

Men jag tänker inte ge upp i alla fall. På lördag tänker jag låsa in mig i sovrummet, framför TV:n, med en skål chips, för att i stilla ensamhet avnjuta de intriger, som alldeles säkert kommer blossa upp efter förra veckans utröstning.

Favoritdeltagare:

Ja, eftersom jag inte har hunnit sätta mig in i det hela riktigt än så får det, efter en helt ytlig överblick, nog bli den där Rafael Ortega. Grrr! på hans torso.

Motsatsen till favoritdelatagare (vilken titel passar in här?):

Hon Beatrice Karlsson, den självutnämnde super survivern. Wow. Jag blev alldeles stum över hennes dumhet. Inte ens jag hade föreslagit en lägerplats nere i leran, vid vattnet (i vattnet delar av dygnet)./ Pinglan

Kommentarer
Postat av: Sandra

Nej men precis. Vem dissar ett hus för att sova i leran liksom? Idiot.

2009-03-26 @ 10:08:26
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0