Tipskväll

Jag kände att, såhär på kvällskvisten, så skulle det passa bra med några helylle tips till er där ute. Se det som ett varningens tecken om följande saker upprepas ofta i ditt liv;


- Råka inte glömma frukostresterna på skrivbordet i mer än ett dygn. Speciellt inte om er halvt uppätna frukost består till en viss del mjölk, det surnar något så förbannat och har en tendens att fastna i porslinet.

- Rensa gärna ur din handväska mer än två gånger om året. Ett tecken på att du gör det för sällan är när de gamla godispapprena, och de vanligtvis tillhörande godisresterna, har blivit lyxlägenheter åt diverse skadedjur.

- Köp en ny hudkräm när du börjat använda smörkniven för att få en jämn fördelning på kroppen/ansiktet. Den är då med all säkerhet för gammal, en kräm är oftast jämn och i hyffsat flytande konsistens.

- Se till att bränna tungan på soppan i SLUTET av måltiden och inte i början. Tjusningen med middagen försvinner liksom om det svider så fort du stoppar något i munnen.
Googleresultat av ordet smörkniv.


Kisses / Snäckan

Kommentarer
Postat av: trefoil

SVAR: haha det brukar bli så när man är lite för trött ;) och desto längre man klurar med det, desto mer förvirrad blir man och desto mer fel låter det!

2009-01-08 @ 00:46:52
URL: http://twagitup.tk
Postat av: ♥ HelloNicki

Hej hej !!Var gärna med och tävla om en supere söt spetsklänning från Forever 21 :)

2009-01-08 @ 01:47:35
URL: http://hellonicki.blogg.se/
Postat av: Emma

Nähä? ;P

2009-01-08 @ 18:22:13
URL: http://walkingourway.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0