Tips

Här om kvällen satt jag och min vän och var smått uppfinningsrika, i brist på något roligt på TV, då våra manliga vänner nämligen envisades med att glo på minst tusen avsnitt av Arkiv X i rad. Snark. Det roligaste med den serien är väl ungefär att man kan kalla radarparet som utgör huvudrollerna för Mullig och Skallig (Mulder och Scully). Så rolig är den alltså.

Så där satt vi i ett hörn av soffan och gjorde små, högljudda parodier på händelserna i serien, då idén slog oss som en blixt från klar himmel. Vilken idé? tänker ni. Den här idén:

Snäckan hade nämligen dragit på sig ett par blanka lackleggins kvällen till ära och lyckades förstås spilla något ofräscht, typ lökdipp eller så, på dom. Som tur var, så visade sig materialet inte dra åt sig någonting, vilket ledde oss fram till följande slutsats: När man ska tvätta dessa lackiga skönheter, behöver man bara dra på sig dom, ta fram en flaska Ajax Universalspray och sätta i gång! Spraya längs med hela benen, låt verka en liten sekund och torka av med disktrasan! [Woalla]! Rent som en jäkla vaxduk!
/ Pinglan&Snäckan

Kommentarer
Postat av: malin

vart finns dem haha :)

2009-01-12 @ 13:34:58
URL: http://www.metrobloggen.se/merlyn

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0