On a mission from God

"Gud om Livet från den ljusa sidan:

asså seriöst, jag är alltid enormt emot bloggande. folk som beskriver hur deras säng är bäddad idag, hur deras frukost består av massa antioxidanter och proteiner. man besriver sin gucci väska för 3000 och när man fick den, vi normala personer har ändå inte råd med sån SKIT. blondinbella och alla andra beskriver ju deras egena bloggar som en normal tonårs blogg etc. och som du skrev, jag har inte någon som får betalt för att diska, verkligen inte..
man står där själv vid köksbänken och fingrarna har skrymplat ihop som russin, komiskt nog.

den här bloggen förgyller min vardag. sluta ALDRIG blogga !"

Ja gott folk. Vilka kommentarer man får. Till och med herren där uppe tycks ha hittat vårt lilla kryp in och gett oss klartecken, så nu kör vi vidare med våra förolämpande åsikter, med självaste Gud som klappar oss på axeln. Att Gud inte är någon höjdare på svenska tänker vi ha överseende med för stunden, det är inte lätt att vara allsmäktig alla gånger.


On a mission from god, precis som the Blues Brothers.War in, peace out / Pinglan

Kommentarer
Postat av: Jonas

Självklart ska ni fortsätta. Ni sprider ett leende precis som tjuvlyssnat.se och tjuvtittat.se..

2009-01-13 @ 00:02:57
URL: http://jonaspeterson.blogg.se/
Postat av: Marja

Halleluja moment, som Kirsti brukade säga. Tänk att det finns fler som är bara för bra, vart har du funnits i hela mitt liv? Älskar dig redan bara efter att ha läst några få inlägg som du gjort. Kämpa på, vi är fler som tycker som du. Kommer garanterat att följa denna blogg, allt för att få sig ett gott skratt.Hälsningar Marja

2009-01-13 @ 01:31:47
URL: http://marjalee.blogg.se/?tmp=13011638

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0