Heja Bella!

För första, och kanske enda, gången i världshistorien måste jag faktiskt passa på att klappa allas vår Blondinbella på axeln. Denna välkända lilla figur har i sin blogg valt att ta ställning emot den vikthets, som pågår på många andra stora bloggar runt om i landet. Heja Bella! tycker jag.

Personer som förekommer i olika medier titt som tätt måste ta sitt ansvar emot dessa sjukdomar. Att föregå med ett sjukt ideal, som försätter tusentals ungdomar i självsvält, är inte acceptabelt. Det får det aldrig bli.
Serious shit from Pinglan

Kommentarer
Postat av: Carro

Visst låter det bra MEN hon har ju själv gått ner i vikt och ändrat på sitt utseendé. Det är ju rätt så stor skillnad på henne nu och för ett år sedan. Så jag tycker det är lite att kasta sten i glashus från hennes sida. Men hoppas ni får en fin dag! Keep up the good work!

2009-01-21 @ 10:04:40
URL: http://viktblogg.blogg.se/
Postat av: Jonas

Ja, det är bra att hon tar tag i det. Det som behöver ändras är modeindustrin över hela världen, där det är minimala modeller som visar upp klädkollektioner och liknande. Vi måste ändra den uppfattningen.Dock måste man vara uppmärksam på att inte sätta okej-ribban för högt, så att det helt plötsligt är okej att vara överviktig. Övervikt kostar samhället miljarder varje år, och de sjukdomar som det för med sig är inte speciellt bra heller. Helt enkelt är det en balansgång.. och en hyfsat smal tråd ;)

2009-01-21 @ 18:39:08
URL: http://jonaspeterson.blogg.se/
Postat av: anso

"carro" När är det fel av henne att gå ned med hjälp av träning! Det bevisar ju en positiv lösning på hur man kan gå ned i vikt, eller? Om du inte har läst i hennes blogg så är hon väldigt tydlig med att bra mat och träning är det hon har hållit på med.. Inte bantning. Så det så (är inte ett vidare fan till blondinbella men rätt ska vara rätt)

2009-01-21 @ 18:47:58
Postat av: Emma

Det är rätt men fortfarande så tycker det är dubbelmoral eftersom hon själv inann skrev hela tiden om sin jävla diet, träning och alltihopa. hon ändrar på sig hela tiden genom sin tandblekning, solning och andra dyra saker hon håller på med, och sen säger hon att man inte ska ändra på sig själv :Pgillade din kommenteras på Stinas blogg förersten, helt rätt!

2009-01-22 @ 14:28:16
URL: http://emaaaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0