Gekåsoskuld? Se hit!

Det har väl inte undgått någon att många väljer att fara till varuhuset Gekås (eller GKs som man lite tufft kan stava det) för att storhandla diverse nödvändigheter.

Pensionärstänkandet får sannerligen jobba intensivt under de timmar, som man strosar runt i det stora shoppingparadiset.

Hur kom jag att tänka på det här?
Jo, jag och min fagra vän Pinglan tog en tripp till Blondinbellas mardrömsby Ullared igår, för att tömma våra pengapungar.

Man kan utan tvekan konstatera att det inne i affären pågår shopping utan dess like.
Ni Gekåsoskulder där ute skall inte tro att vanligt stros och harmoniskt handlande förekommer. Nejnej, här gäller ingenting annat än välorganiserade planer och effektivitet, så det är lika bra att ni läser våra tips och lär er.

◊ Det finns både kundvagn och korg att välja på och den vana besökaren skulle troligen skratta högt om ni valde antingen eller.
Här gäller nämligen en bra kombination av båda. Den lilla blåa korgen har som uppgift att vara uppsamlare av de mindre föremålen, då det ju vore alldeles för tragiskt om en pryl slank emellan de för stora kundvagnshålen och försvann i vimlet. Korgen placeras därför i fören på den mycket rymliga kundvagnen.

◊ Gillar du inte tekniska prylar? Du kanske heller inte har en egen lägenhet att shoppa inredningssaker till?
Det spelar ingen roll, du är inte en äkta Gekåsbesökare förrän du har sökt igenom minsta lilla kvadratmeter av butiken, som är i storlek med ett mindre land. Typ Monaco eller så.

◊ En oskriven lag talar om hur hanteringen av plagg som skall provas, provade plagg och plagg som ni vill köpa, skall skötas.
Är ni två om en kundvagn så gäller höger och vänsterregeln. Person 1 har höger som sin sida, medans person 2 har vänster som sin.
Varje plagg som skall provas hängs med hjälp av galgen upp på den egna kundvagnskanten. Vid slarv kan irritation uppstå.
Om ni eventuellt efter provandet har bestämt er för ett plagg som ni vill köpa, så läggs detta ner i vagnen. De plagg som ska tillbaka ut i butiken lämnar man smidigt ifrån sig vid provrumsentrén, för att så fort som möjligt kunna återgå till det oändliga fyndandet.

◊ Plocka på er allt som känns billigt, bra och praktiskt, en rensning görs naturligtvis inte förrän minutrarna innan kassabesöket. Ett tips är att rensa bort eventuella dubletter, eller saker som lagts ner i korgen med motivationen "jag behöver den inte, men den är billig".

◊ Sist men inte minst. Det är tillåtet att använda armbågar, knän och kundvagn i självförsvar, då gravt Gekåsskadade äldre damer ofta förekommer. Ett tips är att kapa damernas hälsenor med hjälp av en lätt påkörning bakifrån. Skrattar bäst, som skrattar sist!


Ha nu en trevlig vistelse om ni funderar på att åka dit inom kort och glöm inte att skratta högt åt alla gigantiska tant"trosor" (mer shorts) som ligger i högar lite var stans.


/ Snäckan & Pinglan

Kommentarer
Postat av: Jonas [Tips & Trix]

Haha, vilken härlig text :) Dock går det ju att åtminstone skärma bort tekniken och fritidsprylarna på nedervåningen, om det inte skulle vara av intresse..

2009-02-27 @ 19:50:58
URL: http://jonaspeterson.blogg.se/
Postat av: Sabina

Haha, så jäkla klockren beskrivning! ;D

2009-02-27 @ 20:17:29
URL: http://binkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0