Fulhet on a high level

Håhå-jaja. 
Hur många gånger har man inte funderat över trebarnsmorsan framför i matkön..? Inte hon som har handlat alldeles för mycket skräp åt sina små kultingar, utan hon ännu längre fram, som står och posar lite skevt vid kassan och som har försökt hotta upp sin mediokra bebissituation med en på tok för skrikrosa mysdress i plysch, som dessutom har ett angel-tryck mitt på rumpan?

Och missförstå mig inte nu, kära läsare, jag älskar barn och hade gärna satt flera stycken till livet på egen hand, om jag hade kunnat. Men lite av sin värdighet kan man väl ändå behålla trots barnafödandet? Jag menar, en på tok för skrikrosa mysdress med ett angel-tryck på rumpan (som väl i själva verket inte är så jävla änglalikt heller) är verkligen inte lösningen på någonting. Inte ser man en dag yngre eller mindre mammig ut. Nej, i själva verker ser man nog mer ut som en desperat, fjortiskärring, som har tappat all smak och stil.

Och åter igen, missförstå mig inte, snälla ni. Visst kan mammor klä sig färgstarkt och modeenligt, men kom igen, sen när är det mode med en heldress i plysch? Det är ju inte ens snyggt på en femtonåring. Jag hade med stor sannolikhet skämts ögonen ur mig om min mamma hade gått omkring med ett stort Angel på häcken. På bebisar kan det väl gå an (själva dressen alltså, trycket på rumpan blir nog bara jävligt perverst på en 10-månadersunge), men alla mammor där ute får snällt hålla fingrarna borta från Cubus plyschhögar, så länge ni tänker använda plaggen i heldräkt! Trycket på rumpan och den raffiga färgen går bort i vilket fall som helst.
/ Pinglan

Kommentarer
Postat av: Carro

Ta illa upp??? Knappast!! För jag håller med er! Vi har en sån mamma här i Vedum. Skrattar varje gång jag ser henne!

2008-12-04 @ 10:56:38
URL: http://lantismamman.blogg.se/
Postat av: emma

äe, så fort jag kommer hem ska jag styra upp min musik igen!!

lyssnar dock inte på det hemma men kommer på mig själv att höja volymen när rihanna eller någon i den stilen spelas...inte bra!

2008-12-04 @ 16:15:01
URL: http://eadbro.blogg.se/
Postat av: S O L I N

Hehe vad bra! =)

2008-12-04 @ 16:59:23
URL: http://ssolin.blogg.se/
Postat av: sivan

snygg blogg!komentera min whineup.blogg.se

2008-12-04 @ 18:12:50
URL: http://whineup.blogg.se/
Postat av: Em

Har faktiskt aldrig sett någon sån :/ vart bor du?

2008-12-04 @ 19:14:31
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/
Postat av: Carro

Kolla in min blogg..Ni har fått ngt av mig!

2008-12-04 @ 19:27:56
URL: http://lantismamman.blogg.se/
Postat av: Zalle

När blev "angel" perverst?

2008-12-07 @ 21:48:18
URL: http://erikochzalle.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0