Djurens befrielsefront in my rectum

Jag råkade glutta förbi Insider på TV3 igår, härligt program det där. Tycker ni inte?

Veckans stora inslag handlade visst om moralkakorna i DBF - Djurens befrielsefront - och deras härliga åtaganden för ett bättre, rättvisare och framför allt mer jämställt samhälle. Heja, heja, vilka kämpar dom är, som kastar smörsyra in genom pälshandlarnas brevlådor, i sin kamp mot djurförtrycket.

Vilka kämpar dom är, som sprayar fasader fulla med slagord, som skickar hotbrev till pälshandlarnas nära och kära och blockerar gator med sina demonstrerande soldater.

Jag säger då det. Vilka kämpar.
Att smörsyra är tillverkat av smör, som i sin tur är en jävligt animalisk produkt, vet jag inte om de har tänkt på? Att alla stackars hundar och katter som stryker omkring runt husknutarna fördärvar sina luktsinnen, tack vare den direkt hälsofarliga sprayen, har de nog inte heller funderat så mycket över.
 
Här kommer ett mycket klokt råd från mig (som är sååå insatt i den här frågan) till er djurrättsaktivister, som faktiskt vill kämpa för djurens rätt i samhället och inte bara är ett gäng våldsbenägna treåringar, som tror att ni kommer få som ni vill genom att vara en pain in the ass på hela samhället:

Sluta upp med era fåniga "aktioner"!! Om ni trots allt känner för att bränna ner någonting, så kan ni väl i alla fall ta i med hårdhandskarna direkt och bränna ner någon storsäljande skokedja eller något, istället för att gå på en ynka pälshandlare? Hur många bär en riktig päls, egentligen? Däremot har jag träffat en hel del människor med skinnskor på fötterna. Jag kan inte tänka mig att minkarna (och alla andra stackars förtryckta djur heller för den delen) är vidare imponerade av ert tillvägagångssätt. Ska det va', så ska det, liksom!
Att ni inte går på de riktigt stora livsmedels- och klädkedjorna tror jag beror på att ni är fega. Jepp, fega! För så länge ni håller era attentat till pälshandlarna, så vet ni att åtminstone en del av befolkningen är på er sida. Jag menar, en päls kan väl var och varannan människa låta bli att köpa för minkarnas skull, för visst kan det kännas hemskt att folk går omkring med döda djurrester på sig. Men skulle ni däremot ta steget och göra intrång på människors dagliga vanor, ja då jävlar skulle det bli andra bullar! Om ni hade börjat bränna ner landets Wedins- och Icabutiker, då hade ni inte haft en endaste kotte på er sida! Var så säkra!

Håhå-jaja. Ni är att jämställa med vilken annan rasistisk grupp som helst, eftersom ni väljer att gå på pälshandlarna och inte resten av jordens befolkning, som ju faktiskt är precis lika stor bov i dramat. Hade folk inte konsumerat produkter som strider mot djurens rättigheter, så hade ingen kunnat leva på försäljningen av dessa.  Sådetså.
Och nej. Jag är inte för felbehandling av djur som föds upp för att slaktas/ge päls o.s.v. Självklart ska de också få leva under bästa möjliga förhållanden. Men kom igen, hade björnarna haft ett mer utvecklat iq, så hade de säkert stoltserat med en människa på axlarna. Det ligger i vår natur att använda oss av vad moder jord erbjuder. Om det inte vore någon mening med att äta djur, så hade de inte varit gjorda av kött!En glad liten korv!


/ Pinglan

Kommentarer
Postat av: Fatima

Eller så kan du äta en förståndshandikappad, de har inte lika hög IQ och de är av kött :)

2008-12-11 @ 21:04:49
URL: http://marsvinflickan.blogg.se/
Postat av: Sanna

Svar: Absolut :) Det är sällan man finner en blogg med både allvar och humor. Dessutom är jag så sjukt trött på dagens outfit att en "vanlig" blogg känns helt underbart att läsa, haha.

2008-12-11 @ 21:19:16
URL: http://zebrafejs.blogg.se/
Postat av: Fatima

Det är bra att man vågar pröva nytt :) Röd drake visas nu på sexan, hannibal lecter du vet ;)

2008-12-11 @ 21:22:36
URL: http://marsvinflickan.blogg.se/
Postat av: Fina

Det tvivlar inte på att ni kommer fortsätta hålla er på topp!Tack för en bra blogg!

2008-12-11 @ 21:46:10
URL: http://jstg.blogg.se/
Postat av: Jonas

Grymt bra blogg.. började följa igår efter en länk från Lari (designadinblogg.se) och ni är riktigt bra :D

2008-12-11 @ 23:26:44
Postat av: Anonym

Smörsyra kan också produceras genom oxidation av butanol.

2008-12-12 @ 01:10:40
Postat av: E

Smörsyra kan också produceras genom oxidation av butanol.

2008-12-12 @ 01:14:13
Postat av: .

Butanol kan framställas ur biomassa

2008-12-12 @ 01:29:47
Postat av: Jeanette Karlsson

Det där håller jag verkligen med om! Varför finns grisar och alla andra köttdjur om vi inte ska äta dom? Allting har sin mening och för att den ska funka på jorden måste man ju leva och äta mat och det är tänkt att vi ska äta kött så är det bara! För dom förr i tiden jaga vilda djur och åt framför brasan...Men sen att man ska äta djur som har haft ett bra liv är ett plus! Vem vill egentligen äta fläskfile och veta att suggan binds fast och kan inte röra sig under tiden hon har kultingar. Man binder dom för att kultingarna ska få i sig mer mjölk och växa fortfare... (Förekommer i Danmkark) Därför är fläskfilen billigare därifrån...

2008-12-12 @ 10:31:20
URL: http://jeanetteevakarlsson.blogg.se/
Postat av: Angelica

Haha, jag älskar din ironi! Men samtidigt som säger du sanningen och jag håller med dig! :D

2008-12-12 @ 12:28:02
URL: http://killerduck.blogg.se/
Postat av: Carro

Halleluja! Era blogginlägg är klockrena!!!

2008-12-12 @ 13:36:41
URL: http://lantismamman.blogg.se/
Postat av: anso

Haha Fatima du verkar inte fatta poängen i det hela -.- Hon säger ju inte direkt att vi ska äta "varelser" med lägre iq än oss, Utan att om djuren med lägre iq skulle ha samma inteligens som vi så skulle dom antagligen använda oss på samma sätt som vi använder dom :O koko?

2008-12-12 @ 18:10:59
Postat av: Kamilla

så bra skrivit!

2008-12-13 @ 20:07:06
URL: http://kamillasliv.blogg.se/
Postat av: Tessan

Störiga människor som inte har något liv, det är vad dom är! Bra att dom bryr sig om djuren men är inte människans värde också ganska viktigt? Ibland undrar man! Bra skrivet iaf :)

2008-12-16 @ 05:43:25
URL: http://niva.blogg.se/
Postat av: Katya

Det är bra att ni är emot pälshandlarna: Men ni som sitter på era feta ärslen med ett par skinnskor på fötterna och en sminkmacka i handen samtidigt som ni skriver att ni ska döda blondinbella för att hon har päls: tänk ett steg längre? är ni bättre själva?

själv är jag vegetarian så in your face! haha skoja ;)

2008-12-19 @ 00:06:15
URL: http://katyas.blogg.se/
Postat av: Katya

Oj menar skinkmacka! ;)

2008-12-19 @ 00:06:51
URL: http://katyas.blogg.se/
Postat av: Isabell

Smörsyra luktar inge vidare >< någon hade haft ut sånt i skolan och det luktade fan säger jag bara. Jag tror i alla fall det var smörsyra, hörde det av någon.

(nu kanske någon ger mig en känga för att smörsyra egentligen är livsfarligt och att vi borde dött om det var sånt, men ja. jag vet inte mycket om smörsyra.)

2008-12-19 @ 16:16:30
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: Lotta

Klassiskt. Ett gott skratt och nästan en tår, fastnade här efter en länk från Designa Din Blogg, kommer knappt ihåg längre vad det var jag letade efter. Helt klart värt en länk och ett bookmark så jag hittar hit igen. Tack för the crispness!

2008-12-20 @ 23:41:32
URL: http://mumsirumsan.blogg.se/
Postat av: Misa

hey!I think you're right about some things you wrote.Of course leather is just as animal-unfriendly as fur. Most of the people in DBF and other animalactivists are vegan, that means they don't use anything from animals. Because that's how we think the world would be the most fair.

I understand most people wouldn't like to be vegan, so therefor we "fight" (as you call it) against the most useless things; luxury products. Nobody NEEDS a fur coat, except the animal itself.

I'd like to make the world a better place, and i wish i could change everything all at once, but that's impossible, so i'm happy with every small step to an animal friendlier world. :)misa, from holland

2009-01-08 @ 20:18:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0