Bussar, go to hell!

Jag har åkt buss många gånger i mitt liv. Det tar emot lika mycket varje gång.
Temperaturen: Varför, VARFÖR är det så  svårt för chaufförerna att hålla en rimlig temperatur i bussarna? En temperatur som anpassas väl efter vädret som råder.
Bara för att det är 40 minusgrader ute så betyder inte det att det skall vara 40 plusgrader inne i busshelvetet. Var försvann det logiska tänkandet när man diskutterade och kom fram till att det var en bra idé?
Folk, iallafall normalt folk, har vinterkläder på sig då det är vinter ute. Det blir lätt lite för varmt att sitta i en buss, med bastuvärme påslagen, när man samtidigt har på sig sin supertrendiga dunjacka och sina vrålheta *Uggs.

Kladdet på sätena: I dont get it. Hur kommer man ens på tanken att dra fram en tuschpenna (vem i helvete har en tuschpenna i väskan/fickan förresten? Eller planerar folket sina aktioner långt i förväg?) och kladda upp något osmakligt?
En stor penis i tusch är inte kul någonstans. Speciellt inte när dom ser ut såhär, vilket dom oftast gör.
Jag blir smått stött, varför förfula könet som redan innan är en smula äckligt till utseendet? Om ni ändå har er penna redo i högsta hugg och känner hur kladdmuskeln vill arbeta, gör det då med stil istället så att vi konstkännare får ro.

Nej, tacka vet jag körkort och egen bil!
/Snäckan

*innesko i mocka som 98% av modebloggarna bär och vars form kan liknas vid Musse Piggs gula boots.

Kommentarer
Postat av: Ida

hahhaa, ja verkligen, word!

2008-12-18 @ 22:42:17
URL: http://fixit.blogg.se/
Postat av: S

"diskutterade", vad är det för ord egentligen? visst, du kanske halkade med fingrarna och råkade dubblera t:et, men vad är du för en lite slarver som inte läser igenom dina inlägg innan du publicerar dem?flickor små; jag brukar inte vara språkpolis, men klaga inte på andras stavning när ni inte klarar av den själva.skutt, skutt.

2009-01-07 @ 22:14:56
Postat av: Fan vad chict!

Puss!

2009-01-07 @ 22:21:49
URL: http://fanvadchict.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0