Dagens hiss: P&S

Dagens hiss går till inga mindre än oss själva (surprise, surprise), då vi här och nu tänkte göra ännu ett försök att fastna i bloggandet, för att kunna förgylla er värld med vår härliga livssyn.

Många där ute har förmodligen funderat på var vi har befunnit oss de senaste månaderna och för att ge er sanningen, även om den nog kommer som en stor, brutal chock för många av er, så måste vi dessvärre berätta att den forna bloggeliten, d.v.s. Blondinbella, Kissie, Kissies homosexuella pojkvän, samt de där två blonda 15-åringarna (de som brukade vara bästisar, men vars gigantiska egon satte stopp för den spirande vänskapen) låste in oss i en jättelik lågprisbutik, med varsin kundvagn och en tusenlapp i fickan, i hopp om att röja konkurransen ur vägen.

Det är alltså den hårda, men ack så sanna, sanningen.

Nu har vi äntligen lyckats ta oss ur shoppingbegäret och är redo att börja om på ny kula igen. Roligt att se så många nya namn på bloggtopparna förresten!

But you better watch out, Snäckan och Pinglan is on the loose again!

Kommentarer
Postat av: Zusanna

åh, finally! så härligt att ni är tillbaks! :D :D

2009-07-27 @ 13:58:19
URL: http://zusannas.blogg.se/
Postat av: julia

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN! :D:D:D

2009-07-27 @ 20:32:35
URL: http://jullss.blogg.se/
Postat av: anzo

Haha det tog då tid! Skapade en blogg igår faktiskt! kör med min egna stil jag med:) Kolla in den eller inte, vilket som haha! (eller jo snälla kolla-.-) http://bristerochallt.blogg.se/

2009-08-06 @ 13:36:41
URL: http://bristerochallt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0