Tvins

Ja. Det är sorgligt, men sant. Jag måste här och nu bekänna att jag är en av de där töntarna, som sitter kvar framför TV:n när Tvins drar igång ett av sina megalånga reklaminslag om någon fjantig produkt.

Den senaste veckan har jag gått omkring här hemma och trånat efter det där superrevolutionerande strykjärnet Tobi, som Tvins så helhjärtat rekommenderar. Det där som man kan bära omkring som en axelväska, som man enkelt kan packa med sig i resväskan och som rätar ut rynkor redan efter första draget. Jag blir alldeles tossig över tanken att få stoltsera som ägare till denna lilla sötnos.

Och den där dammsugaren sen. H2O Vac Turbo. Känn på namnet. Wow. Jag blir alldeles stum över tanken på en dammsugare som denna, som suger in och behåller hela 99,97% av allt damm och bös, med hjälp av en enkel vattenbehållare. Herre min skapare, detta måste sannerligen vara en riktig välsignelse för astmatiker, dammallergiker och helt ordinära pedanter, som mig.
Är han inte vacker?/ Pinglan

Kommentarer
Postat av: Anonym

Öh Tvins? Twins?

2009-03-21 @ 01:52:24
Postat av: Fan vad chict!

Öh Twins? Tvins? För oss som har full synförmåga kvar så är det rätt lätt att konstatera att namnet på tv-shopskiten är Tvins :) (www.Tvins.com) Puss.

2009-03-21 @ 16:31:18
URL: http://fanvadchict.blogg.se/
Postat av: Zusanna

haha. jag måste erkänna att jag också är en sån som siter och dagdrömmer om hur mycket lättare livet skulle varit om man hade alla fantastiska tvins-produkter...åh.

2009-03-21 @ 22:58:15
URL: http://zusannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0