Dagens tips från coachen

Som de två sparsamma, man ack så medvetna, pumor vi är tänkte vi här och nu bjuda er läsare på ett helhjärtat tippeli-tips för de små naglarna. Ett tips, som är sjutton gånger snällare mot plånboken, än vad ett av de där "eftertraktade" besöken hos manikyristen (kan man säga så?) är. 

Att fixa naglarna själv är nämligen superenkelt, superbilligt och framför allt riktigt nöjesamt. Vad som behövs är ett paket lösnaglar, löstippar eller liknande. Ett favoritmärke som vi varmt kan rekommendera är Depend. Deras produkter är superenkla att använda och ger ett väldigt bra resultat.

Kanske finns det några arma själar där ute som nu tänker "Fattiglappar, som gör det själva!". Vi på Fan vad chict! svarar er med ett finger i det blå och ett "Dumarslen, som inte gör det själva!".

Så, ut i butikerna och leta efter trevliga lack att färgsätta era nya klor med!

Puss / S&P 

Kommentarer
Postat av: tessie

er blogg är HÄRLIG!

2009-03-22 @ 18:02:50
URL: http://tejs.blogg.se/
Postat av: Zusanna

haha, håller med tessi där uppe ^

er blogg är awsome :D

2009-03-22 @ 18:08:15
URL: http://zusannas.blogg.se/
Postat av: TinA

Plus att "dumarslen" ÄR ett bra ord, bara för att ha nåt att säga :D Måste även tillägga att ert inlägg om Ge-kås och era tips där är så jävla bra. Jag själv kommer från stället och har växt upp med det (frivilligt eller ej, morsan jobbar där). Det var iaf jävligt bra beskrivet ;)

2009-03-22 @ 21:13:21
URL: http://egoism.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0