Påminnelse: Tääävling!Nu har vi, otroligt nog, snart nått upp i tusen läsare/dag. För att nå den där första milstolpen ber vi nu om er hjälp. För att även ge er en bit av kakan gör vi det hela till en tävling, som i slutändan leder till att någon av er får ett inlägg publicerat här på Fan vad chict! och förhoppningsvis sedan också en hel massa läsare. Vi tänker alltså släppa in en gästbloggare!

Tävlingen går till såhär:

Ni länkar oss i ett eget inlägg på er blogg och skriver några rader om vad ni tycker om Fan vad chict!, ni kan alltså inte väva in oss i någon text om något annat, sen om det är en positiv eller negativ reaktion spelar ingen som helst roll. Därefter skriver ni ett passande inlägg och skickar till vår mail fanvadchict@hotmail.com . Om en vecka (15/1) tar vi sedan beslutet om vem som ska få ta plats här på vår blogg, vi publicerar tävlingsbidraget, samt lägger upp en länk till skribentens blogg. Det är en finfin chans för er som vill ha fler läsare, så se till att delta!Alltså, tre enkla regler för att delta:
1 - Skriv en rad eller två i din blogg om vad du tycker om Fan vad chict (inklusive blogglänk)

2 - Mecka sedan ihop ett inlägg som du tycker vi skall publicera här på bloggen. Det kan handla om precis vad som helst. En diss, en hiss, hur mycket ni hatar oss, hur mycket ni älskar oss kanske? Använd fantasin! Kort eller långt spelar heller ingen roll.

3 - Maila in det + namn + bloggadress till fanvadchict@hotmail.com

Kommentarer
Postat av: Jonas

Del 1 är avklarad, nu är det bara steg 2 och 3 kvar :P

2009-01-13 @ 13:36:47
URL: http://jonaspeterson.blogg.se/
Postat av: Marjalee

Först måste jag bara säga, ni bär den med stolthet....ler. Ja, ni skrev ju att ni var 2 som var de skyldiga......lolSedan, har Marjalee något att komma med tro...*hm. Får väl försöka att skramla ihop något som kan passa, för här gillar jag att vara.Kram från Marjalee

2009-01-13 @ 19:41:00
URL: http://marjalee.blogg.se/?tmp=1319364

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0