Johan Palm talar ut?

"Har inget hår
Hej. Jag skäms så för att jag har ljus röst, inget hår under armarna, bara lite på penis och är inte jättelång. Jag är 16 år! Fyller 17 snart, vad skall jag göra?
Graffiti svarar: Hej! Vi människor ser alla väldigt olika ut. En del är korta, andra långa, en del har mycket hår på kroppen, andra lite. Vi förväntar oss inte att alla skall ha likadana näsor men när det kommer till hur könet ser ut vill vi helst veta exakt hur ett normalt kön ser ut och något sådant finns ju inte. Alla män ser olika ut och de flesta är normala. När man växer och kroppen förändras blir det extra jobbigt, då vill man helst se ut som alla andra. Att vara den som först kommer i puberteten är jättejobbigt och att vara sist är också jobbigt jag tror att du är lite senare än dina kompisar och det gör att du känner dej väldigt annorlunda men det låter som om du har börjat utvecklas och då kommer du snart att vara ikapp de andra även om det känns som evigheter dit, just nu. Vill du prata med någon om detta, kan du vända dej till Ungdomsmottagningen. Där finns personal som är vana vid den här typen av frågor och de kan svara på dina frågor och säkert lugna din oro.
/Hälsningar Ingela"

Jag och Snäckan satt och surfade runt på lite olika sidor, då vi plötsligt upptäckte detta inlägg. Är det Johan Palm som äntligen talat ut kring pressen att utvecklas i takt med de andra pojkarna tro? Inlägget i sitt originalsammanhang hittar du längst ner på sidan. Det verkar trots allt som om allting står rätt till, så du kan andas ut nu Johan! Du kommer nog också in i målbrottet så småningom, ska du se!

Now get the hell out of our TV!

/Pinglan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0