En lista

Annoying thing:

1. Lama människor - Ja, vad lever ni för liv egentligen, ni som varken vågar säga ja eller nej, som aldrig vågar ha en riktig åsikt och som vänder kappan efter vinden? "Tvi dig Mattis!", som Ronja Röverdotter så vackert uttrycker sig, "Tvi dig!" Och så kommer ni här och beskyller oss för att vara elaka. Ha! Vi börjar sakta men säkert förstå varför Sverige slår alla andra länder, när det kommer till neutralitet. Det är helt enkelt inte okej att höja rösten, att gå emot majoriteten, då blir man nämligen en pain in the ass på alla små möss där ute, som alltid tycker preciiis som alla andra. Yttrandefrihet i all ära, Sverige är i grund och botten ett jävligt lamt land. Tragiskt.

Enjoying things:

1. Björn Gustavsson - Finns det något mer tillfredställande en trist vintersöndag, än en rejäl dos med Björn Gustavsson i parlamentet? En riktigt go gubbe från Götlaborg! Vi säger då det. Som häromveckan då han på bredaste göteborgska rådissade Nils-Petter Sundgren: "Nils-Petter Sundgren är så gammal, att han gick ettan till sexan med Bockstensmannen. Han är så gammal att han åt snittar på premiären av hjulet och hans första skinnjacka var av mammut! Han är så gammal att han levde sina första tio år i vatten!" Björn, Björn. Vår favorit i alla väder.

2. Bonde söker fruuuu! - Äntligen är det onsdag igen och ett nytt, härligt avsnitt från bönderna och deras kärlekskranka sökande står på TV-tablån! Därefter väntar den förtjusande Hasse Aaro och hans spanare i Efterlyst, samt Robban A och Insider./ Pinglan

Kommentarer
Postat av: >_>

Jaha. Lama människor. Nämen oj, jag hade en åsikt. Det är äcklande att se hur ni uttrycker det. Ni har ingen som helst medvetenhet om omständigheterna, så sluta upp.

2008-12-03 @ 23:58:23
Postat av: Japp

Håller med på alla plan att svenskar är ena stora mesproppar som inte vågar säga ifrån. Eller är de bara lata och låter ngn annan ta smällarna?

Har ni hittat ngra fina plastpåsar att röka i ännu? Om ni inte gilla de stora matkedjorna, så finns säker alltid ngn fin märkesbutiks påse som ni kan ta. Typ om ni är fåfänga eller ngt? =)

2008-12-04 @ 00:15:29
Postat av: emma

äääälska björn gustavsson!

2008-12-04 @ 02:29:53
URL: http://eadbro.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag rådiggar er och tycker ni är störtsköna!!! Ni gör min dag roligare!! Håller med om att Björn är superrolig!! Kram på er!!

2008-12-04 @ 08:36:34
URL: http://lantismamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0