Krav

Många stora krav ställs på oss stackars små människor hela tiden. Tycker ni inte? Sedan bloggens start har det ramlat in en hel del kommentarer från människor, som kräver att jag och Snäckan ska skaffa oss en lite mer positiv inställning till livet och inte vara så fruktansvärt bittra.

Min första reaktion på dessa synpunkter är alltid den samma, jag skrattar högt inombords, skakar oförstående på huvudet åt detta nonsens och borstar sedan kraven ifrån mina axlar, för att påbörja ett nytt och spännande inlägg. Ja menar, vadå "en mer positiv inställning till livet"? Vi ser ju humor i nästan allting och bryr oss dessutom om att sprida denna glädje till er uttråkade stackare där ute i stugorna! Och bittra, det vet jag inte, det blir liksom en del av humorn.

Håhå-jaja.
 
Idag go vänner, tänker jag dock falla för trycket och påbörja en alldeles ny trend här på Fan vad chict! Jag tänker använda mig av kunniga bloggares metoder för att få ihop ett litet inlägg, om inget mindre än min vardag!

Here I go.


090123

Jag har inte ätit frukost än. När jag väl gör det så lär det nog bli en portion hemmagjord müsli med mjölk och en såndär torr sätt-igång-magen-macka, så jag skjuter nog på det en stund till.

Fredagar är härliga för såna som mig, som jobbar efter ett knasigt schema och därför får ledigt var och varannan fredag. Dessvärre resulterar sådanahär dagar i rätt lite att berätta om. Denna fredag kommer jag spendera på lite ingenting. Klockan kvart över fyra till kvart över sex har jag körlektion och därefter ska jag jaga presenter till en liten kille, som fyller fyra år på söndag. That's it. Fram tills min buss går klockan tre får jag väl helt enkelt återupptäcka gamla kläder och sminka mig, eller så.

So long!


(slut på testinlägg)


Så. Vad säger ni? Så särksilt positivt vet jag inte om det blev. Men vardagligt och helt ointressant, absolut!

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha, fruktansvärt tråkigt. Och jag lade även märke till felstavningar och sånt mysigt. Och det är precis därför jag gillar Fan vad Chict! Här skrattar man alltid, eftersom att skadeglädjen är en stor del av livet! :D

2009-01-23 @ 18:07:19
URL: http://saararoos.blogg.se/
Postat av: Krille

mähhh! Va inte så förbaskat bitter! ;D

2009-01-23 @ 19:03:58
URL: http://brallorochpannkaka.blogg.se/
Postat av: Jonas

Haha, så går det när man försöker vara vanlig ;)Håll er till det ni gjort innan, det är det som jag gillar att läsa, och därför följer jag också bloggen..

2009-01-23 @ 19:16:38
URL: http://jonaspeterson.blogg.se/
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: Aldrig, eftersom att den domänen är upptagen. Ni då? Patetisk.blogg.se, när blir det byte? Kan ni sluta tracka mig någon gång? Ni tjänar inget på det eftersom att jag inte godkänner era kommentarer.

2009-01-23 @ 20:48:17
URL: http://lindablom.se
Postat av: m.donross

"Beige. Färgen alltså. Vi kan inte riktigt sätta fingret på varför, ett par chinos i en fin beige nyans går väl ann, men färgen förmedlar liksom "tristess" på något vis. Som Leif GW Persson ungefär" hahaha dör. sick ;p

2009-01-23 @ 22:57:56
URL: http://jevlafiffan.blogg.se/
Postat av: anso

HAHA aså er blogg är så jävla klockren! Inget bittert med den :) Ni har den där sarkastisk/kritiska-humorn om man ens kan säga så(?) and I like it loads! OM man ska kalla någon "bitter" så är det ju dem som påstår er för att vara bittra hahaha, ni har nog inga planer på att sluta men säger det ändå, SLUTA INTE!

2009-01-24 @ 18:04:51
Postat av: Linda

den här bloggen är min absoluta favorit alla kategorier!

2009-01-24 @ 20:31:35
URL: http://lintus.devote.se
Postat av: Sofia

Alltså man kan inte sluta le då man läser eran blogg, haha!

2009-01-27 @ 08:07:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0