Svar på tal! från Pinglan

Stöddiga kommentarer, likt den här under, tycker vi på Fan vad chict! är trevligt att få, eftersom det ofta ger chansen till ett riktigt kaxigt Svar på tal! från oss och dessutom lite PR för den som skriver inlägget :)




Vi har några kommentarer att ge dig, som så kortfattat kallar dig för "Kenza är snyggare än dig! Och det vet du själv."

1. Kenza ÄR snyggare än oss, och det skulle vi aldrig få för oss att vilja motstrida. Däremot är hon jävligt mycket tristare, vilket också framgår i inlägget. Hon har sjuhelvetes många läsare, och vi tycker det är på tiden att hon breddar sitt skrivande något. Vi känner inte en kotte, som går in på Kenzas.se för att faktiskt läsa om vad lilltjejen har hittat på den senaste tiden, utan det är bilderna som drar. Inget fel i Kenza, hon har för det mesta båda fötterna på jorden, men det finns hur många andra bloggar som helst, som förtjänar dubbelt så mycket läsare som hon har, men som inte ens har tio unika besök om dagen.

2. För att kommentera din kommentar; Självklart skriver vi våra blogginlägg själva! Allt annat vore väl bra tragiskt?

3. Vi ska, trots allt, ha överseende med dig och anta att du menar att vi i själva verket även skriver alla kommentarer själva. Stort no-no på det, att skriva kommentarer till sig själv känns lika meningslöst som de där självförtroende-övningarna som dyker upp i tidningar och på TV lite titt som tätt. Ni vet såna, som går ut på att man står och tittar sig själv i spegeln, fokuserar på att det vackra och säger: "Du är en vacker och meningsfull människa!"  till sig själv. Hur ofta funkar det liksom? Hur många är det som inte fuskar och trots alla kärleksfulla ord från ingen mindre än sig själv, fokuserar på det där överflödiga partiet i midjan, som är allt annat än vackert?

Så ja, kära "Kenza är snyggare än dig! Och det vet du själv.", du har alldeles rätt i att vi skriver våra inlägg på egen hand, kommentarer till oss själva blir det dock färre av.

Kommentarer
Postat av: HANNAH

jaa! do it! do it! ge mig massor med besöökaareeee!!

2008-11-24 @ 10:33:44
URL: http://beautymanic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0