Nelly.com

På härliga Nelly.com finns det massor med fina kreationer. Dessvärre är många av dem i dyraste laget (för normala ungdomar, med normala ekonomiska resurser) men man kan ju alltid titta och njuta!

Här kommer några av mina favoriter. Enjoy!:





Ett enkelt linne/tunika i bloggarnas tecken, då det tydligen är designat av en bloggerska och kvinnan på bilden råkar vara ingen mindre än Amanda Berg, som tydligen också bloggar rätt hett. Det kostar 249 kronor och är tillspetsat med ett par söta stay ups och lackpumps.  Du kan inte bli mer rätt i vinternatten! Med en oversizekavaj, en bylsig halsduk och ett par skinnhandskar till, så håller du dessutom värmen!



Sötast i stan, or what?! För 729 "ynka" kronor är denna nyårsskönhet din!



Med rätt figur och 999 kronor att punga ut, är du drottning i baren!



OBS! Glöm nu inte att dra med er en oversized helkroppsoverall ut i vinterstojjet! Urinvägsinfektioner är icke att förglömma! Dessutom är det ju så helinne med stora saker nu för tiden, att inte en kotte kommer lägga märke till det. Och om någon nu skulle kommentera att ni faktiskt ser ut som förvuxna dagisbarn, vilket vi absolut inte kan tänka oss, så kan ni bara skylla på att det faktiskt är mode med oversize!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Sv: Snäckan - Japp, jag sökte aktivt efter jobb (utan framgång) men det räckte med en månad annars hade jag vart tvungen att flytta för Kiruna har inte så mkt jobb att söka. ;p



Pinglan - Tack så mkt. :)

2008-11-24 @ 14:36:53
URL: http://susannefors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0