Fan vad chict!

Här sitter vi, i den härliga vintersolen, med våra superfina crocs på fötterna, insvepta i mycket fagra badrockar. Man kan inte annat än att beundra dessa helvackra skapelser! Som små godisbitar i himlens alla färger ser man dom på såväl stan som på landet.

Nog med ironi.

Vi vet inte hur många gånger vi varit tvungna att vika oss av skratt, då vi i plugget passerat en crocsinnehavare, som på fullaste allvar trätt på sig plasttofflan till sin annars felfria outfit. "Foppatofflan" är, liksom fula mysbyxor, ett hemmaplagg!! Det borde finnas lagar som binder användandet av dessa till icke offentliga platser. Stan, skolan och klubben (för JA, det finns faktiskt människor som väljer att ge sig ut i klubbvimmlet med fötterna i ett par chockrosa foppisar) är alltså INTE sådana platser och vi bedjar nu om allmänhetens ingripande!

Fram med värmepistolerna och smält dom jävlarna!

Kommentarer
Postat av: Linda

Fast jag kan faktiskt förstå dem som väljer att ha dem på sin arbetsplats, går man mycket som t.ex städerska eller så ska det ju vara sköna skor, men jag har provat dem och det var det mest obekväma jag har varit med om. Kändes som att gå på spikar!

2008-11-25 @ 18:30:49
URL: http://lillyz.blogg.se/
Postat av: KK

man har dom typ när man går ut med soporna jue!! och vissa på jobbet kanske...men om jag skulle ha dom på jobbet skulle jag nog ha ett jobb som är väldigt isolerat!

2008-11-25 @ 21:01:28
Postat av: lisette

idiotiskt inlägg! Låt folk gå med va dom vill istället. Dom kanske tycker det är fint. Vem vet, folk tycker säkert du/ni går med fula kläder också ibland så, det där är bara patetiskt,

2008-11-26 @ 10:58:21
URL: http://llisette.blogg.se/
Postat av: Pinglan

Svar till Lisette:



Och vi tycker det är fult! När ändå åsiktsfriheten regerar över Sverige kan man ju ta tillfället i akt och passa på att yttra sig!



För övrigt kan du kalla mig för dubbelmoralen i egen hög person, eftersom jag själv är ägare till inte mindre än två hiskeliga par crocs! Usch, vad jag hatar dom!



(Dock bär jag dom bara i största hemlighet, shhh!)



Ta oss med en nypa salt. Har du ingen humor, kvinna?!

2008-11-26 @ 11:26:34
URL: http://fanvadchict.blogg.se/
Postat av: tess

jag kan inte beskriva hatet jag känner för dom där jävla toffolorna, och för människorna som har på sig sånna inne i stan. borde utrotas om man frågar mig

2008-11-26 @ 14:30:59
URL: http://brilliantbrunett.blogg.se/
Postat av: elfo

TAAAACK! avskyr dessa extremt fula skorna!

2008-11-27 @ 17:04:10
URL: http://elinwrites.blogg.se/
Postat av: Emmy

fan den roligaste bloggen jag läst. ahahah-

2008-11-30 @ 21:38:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0