Vi gillar och dissar!



1. En rejäl, tjock kofta -
Perfekt att gömma hösthullet i!

2. Unga pojkar - Är de inte underbara, de små liven? Lena och alldeles färska, precis som vill vi ha dom! Mer lammkött åt folket!

3. Bonde söker fru - Frågan är om det överhuvudtaget finns något rarare program? Varje onsdag klockan åtta sitter vi och våra vänninor, som de lillgamlingar vi är, bänkade framför TV:n med vattenkokar´n laddad, hundra olika sorters te och en rejäl påse skorpor, för att tillsammans följa de intriger som ruskar om Sveriges bondesamhällen. Heja Wille!






1. Åter igen gamla människor - Den här gången vänder vi oss dock mot de som ger en onda ögat, när man står på offentlig plats och t.ex. kysser någon, har samlag, röker, dricker opassande drycker eller snyter sig. Sådana, åldringarna alltså, vill man jaga genom skogen med en pinne!

2. Vintern - Kan inte växthuseffekten träda fram en gång för alla och dra en gräns för det hela? Man halkar, man fryser och bröstvårtorna blir så styva att de skaver mot bh:n! Snälla Tomten, gör så att det aldrig blir vinter igen.

3. Byxor med boot cut - Gud hjälpe oss mot denna elakartade, återkommande cancersvulst, som sätter griller i våra ungdomar! Nej men seriöst, hur ser det ut egentligen? "Tjaffsen", som det kallades när man gick på mellanstadiet, tillhör det pinsamma förflutna. Kan vi inte låta dom stanna där för resten av evigheten? Schyrra då?

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja, bonde söker fru är höjdpunkten på onsdagar, så himla beroendeframkallande me:) Vem är din favorit bland bönderna då och vilka tror du att dom väljer i slutändan?

2008-11-26 @ 15:06:34
URL: http://grynet86.blogg.se/
Postat av: Jenny

SV: Hehe ja kanske d hon är ju så ung me så borde va lite svårt och veta att hon vill bli bondefru för resten av sitt liv:) Ja han Wille är lite småcharmig faktiskt:) Kollade du på ensam mamma söker me?:)

2008-11-26 @ 15:18:20
URL: http://grynet86.blogg.se/
Postat av: Carro

Hittade hit via bloggkommentatorerna(vilket jobbigt namn att skriva)och jag har skrattat så jag får ont i magen av era inlägg! Är det okej om jag länkar till er från min blogg? Ni är störtsköna!! Keep up the good work!! Kram!

2008-11-26 @ 15:28:40
URL: http://lantismamman.blogg.se/
Postat av: Lasse

Vart hamnar Blondinbella på eran lista, gillar eller dissar?



ikampmotfinne.html" rel="nofollow">http://www.svenskbladet.se/kultur/index.php?alias=blondinbellaikampmotfinne.html

2008-11-26 @ 16:59:29
URL: http://www.svenskbladet.se
Postat av: Hans Falhén

Du är den perfekta inredningsdetaljen.. Du skulle passa perfekt i min säng, i min soffa, på mitt golv, eller lutad mot min vägg..



XOXO Peter Siepen

2008-11-26 @ 17:23:17
URL: http://wildwetgirls.blogg.se/
Postat av: nadja

ser precis på bonde söker fru nu gullit gullit =)

2008-11-26 @ 20:52:33
URL: http://rosalady.blogg.se/
Postat av: rebecca

HAHHAHAHHAHHA, asså

jag dör på riktigt, jag ser ljuset.



ME LOVE YOU,MYES

2008-11-26 @ 22:38:45
URL: http://bikisen.blogg.se/
Postat av: Em

Din utelista var typ sämst :P haha ursäkta. Men gamla människor är underbara, de har levt ett helt liv och är de bittra så kan i alla fall jag förstå varför. Jag har varit rökare själv, men ändå kan jag inte låta bli att irritera mig på rökare som röker offentligt :P

Bu för växthuseffekten :[ det finns inget bra med den! Men antar att du bara skämtade :P

2008-11-27 @ 17:38:46
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/
Postat av: Japp

Håller med Em.

Rökning är skit som förpestar för alla vare sig de vill eller inte. Rök i en plastpåse så att de bara är ni som får i er skiten. Sen kan ni knyta ihop påsen och spara den tills näst gång ni blir röksugna. =)

2008-11-28 @ 00:53:24
Postat av: Japp

Håller med Em!

När ni röker så får alla ta del av skiten vare sid de vill eller inte. Rök i en plastpåse så att ni bara själva får i er skiten. Sen kan ni knyta ihop påsen och spara den tills nästa gång ni blir röksugna.=)

2008-11-28 @ 01:00:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0